Çfarë është ellaOne®?

Zbulo të gjitha që duhet të dish për pilulën kontraceptive ellaOne, kur ta marrësh, ku ta blesh dhe pyetje të tjera të shpeshta.

Si funksionon pilula kontraceptive e urgjencës dhe kur duhet të merret?

Kur duhet të merret ellaOne, pilula kontraceptive e urgjencës?

Picture of a young woman holding her hands out looking undecided

ellaOne® pilula e mëngjesit pas – mund te këtë efekte anësore?

Woman lying down in bed with tablet

Pyetje të shpeshta