Ku të blini pilulën e mëngjesit pas?

Ku të blini ellaOne® pilulën e mëngjesit pas?

ellaOne duhet të merret sa më shpejt që të jetë e mundur pas marrëdhënieve seksuale që rrezikon shtatzëni të paplanifikuar.

A e dini se mund ta blini ellaOne pa recetë në farmaci? Për t’i bërë gjërat edhe më të lehta, mund të shkruani adresën tuaj të shtëpisë ose të punës në motorin e kërkimit dhe ne do t’ju drejtojmë në farmacinë tuaj më të afërt.

 

Nëse blerja e pilulës së mëngjesit pas ju bën pak nervoz dhe shkakton ankth, mos u shqetësoni, është normale. Nëse mendoni se mund të jetë e dobishme për ju, mund të konsultoheni me seksionin Në Farmaci. Mos harroni se farmacisti duhet vetëm të verifikojë nëse pilula e mëngjesit pas është në të vërtetë ajo që ju nevojitet dhe cila është e duhura për ju.

Pyet farmacistin tënd

Dua të blej pilulën kontraceptive të urgjencës

Farmacisti mund t'ju pyes
  • Cilin kontraceptiv përdor zakonisht?
  • Pse keni nevojë për të marrë kontraceptivin e urgjencës?
  • Sa orë më parë keni patur raportin e pambrojtur?
  • Si është cikli juaj menstrual?
  • Ke bërë një test shtazënie?
  • Si është gjendja shëndetësore e juaj në përgjithësi?
  • Merrni ilaçe të tjera?
  • Simptoma shëndetësore
    Për shembull, dhimbjet ose djegiet kur urinojmë, dhimbje në pjesën e poshtme të barkut, dhimbje gjatë ose pas marrëdhënieve seksuale, shkarkim i pazakontë nga vagina, njolla ose gjakderdhje e parregullt nga vagina