Kontakto ellaOne

Ne jemi këtu për të ndihmuar në qoftë se ju keni ndonjë pyetje në lidhje me ellaOne®, pilulën e mëngjesit pas. Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë për të kontaktuar me ekipin tonë nëpërmjet emailit. Mos harroni se një nga mënyrat më të shpejta për të gjetur përgjigjen e pyetjes suaj mund të jetë në seksionin Pyetje te shpeshta.

Kuptoni se si përdoren të dhënat tuaja:

  • Nëse keni një pyetje në lidhje me të dhënat tuaja: HRA Pharma do të përdorë informacionin tuaj personal për qëllimet e përpunimit të kërkesave/sugjerimeve tuaja dhe/ose t'i përgjigjet kërkesës tuaj.
  • Nëse dëshironi të na tregoni për një reagim negativ ose problem me ellaOne: HRA Pharma do të përdorë informacionin tuaj personal për qëllime të përmbushjes së detyrimeve tona ligjore dhe për t'iu përgjigjur raportit tuaj mbi reagimet anësore.
  • Nëse keni një kërkesë në lidhje me një produkt ose informacion mjekësor: HRA Pharma do të përdorë informacionin tuaj personal për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me informacionin mjekësor.

Në përputhje me rregullat e mbrojtjes së të dhënave, ju keni të drejtën të aksesoni, korrigjoni ose fshini të dhënat tuaja personale. Ju gjithashtu keni të drejtën e transportueshmërisë së të dhënave, të kufizoni ose të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale.

Për më shumë informacion mbi përpunimin e të dhënave tuaja personale dhe mbi të drejtat tuaja, ju lutemi konsultohuni me Politikën tonë të detajuar të Privatësisë.