Zgjedhja është e juaja

Gjej variantin me të mirë dhe praktik për ty. Gjej farmacinë më të afërt.

Opsionet e mundëshme

Ju mund të porosisni ellaOne online tani për tjua sjellë në adresën tuaj të zgjedhur, ose klikoni dhe merreni në farmaci
Pyet farmacistin tënd

Dua të blej pilulën kontraceptive të urgjencës

Farmacisti mund t'ju pyes
  • Cilin kontraceptiv përdor zakonisht?
  • Pse keni nevojë për të marrë kontraceptivin e urgjencës?
  • Sa orë më parë keni patur raportin e pambrojtur?
  • Si është cikli juaj menstrual?
  • Ke bërë një test shtazënie?
  • Si është gjendja shëndetësore e juaj në përgjithësi?
  • Merrni ilaçe të tjera?
  • Simptoma shëndetësore
    Për shembull, dhimbjet ose djegiet kur urinojmë, dhimbje në pjesën e poshtme të barkut, dhimbje gjatë ose pas marrëdhënieve seksuale, shkarkim i pazakontë nga vagina, njolla ose gjakderdhje e parregullt nga vagina