Ushqyerja me gji

Mos e ushqeni me gji fëmijën tuaj deri në një javë pas përdorimit të ellaOne®.1 Gjatë kësaj jave, duhet të shtrydhni qumështin e gjirit për të stimuluar dhe ruajtur prodhimin e qumështit.1 Hidheni qumështin e shtrydhur.1

Referencat

1.ellaOne® Patient Information Leaflet.