Si është i ndërtuar?

Sistemi i riprodhimit, që shpesh quhet  organet seksuale, është tërësia e organeve që nevojiten për të bërë një fëmijë ose për t’u riprodhuar. 1

Sistemi juaj i riprodhimit është i përbërë nga vulva, vagina, cerviksi, uterusi, gypat e fallopit, ovaret dhe gjinjtë. Ndryshe nga burrat, pjesa më e madhe e sistemit tuaj të riprodhimit është e vendosur brenda në trup.

EllaOneWomansBook_AnnotatedDiagrams