Planifikoni se çfarë mund të thoni

Mund ta keni më të lehtë, nëse planifikoni paraprakisht se çfarë do t’i thoni farmacistit. Ja disa sugjerime:

  • “Do të doja kontraceptivin oral të urgjencës, ju lutem.”
  • “Kam patur një incident me kontraceptivin dhe do të doja pilulen e mëngjesit tjeter, ju lutem.”
  • “A mund të flas me dikë për kontraceptivët e urgjencës?”
  • “Më nevojitet kontraceptivi oral i urgjencës ju lutem”

Nëse ndiheni më rehat, merrni dikë që t’ju shoqërojë.

pharmacist6