Konsultë e thjeshtë

Marrja e ellaOne®duhet të jetë e thjeshtë dhe pa probleme.

Farmacisti mund t’ju bëjë disa pyetje për të verifikuar nëse ellaOne® është e përshtatshme për ju.

Nuk duhet të keni turp. Mbani mend që stafi i farmacisë përballet çdo ditë me situata delikate – është detyra e tyre ta bëjnë këtë eksperiencë sa më pak stresuese për ju.

pharmacy_interaction