Historia e Rozës

HRA-Paharmacie-Situations-368 (1024x683)

Sapo kisha filluar universitetin. Kisha disa kohë që shoqërohesha me Paulon. Kur prezervativi i tij rrëshqiti, pata vërtetë frikë se mos kisha mbetur shtatzënë. E dija që nuk isha gati të bëhesha me fëmijë.

Kisha lexuar në internet për kontraceptivët e urgjencës.

Mendova se do të ishte më e lehtë të shkoja tek një farmacist se sa të caktoja takim me një doktor. Kur hyra në farmaci, isha shumë nervoze, por farmacisti ishte shumë i sjellshëm. Më bëri disa pyetje, por e gjithë eksperienca ishte miqësore dhe e thjeshtë.

Shkova në një kafene dhe lexova fletëudhëzuesin brenda në kuti.

Më pas, mora ellaOne® dhe shkova në leksionin e rradhës. U ndjeva menjëherë e lehtësuar.

 

Lexo Historia e Belës