Historia e Belës

young african american woman

Pasi na erdhi në jetë fëmija i dytë, familja jonë u bë e plotë. Në ditëlindjen time të 40-të, bashkëshorti organizoi një festë surprizë. Ishte një natë e paharrueshme. Ditën tjetër m’u kujtua që nuk kisha marrë kontraceptivët oralë disa herë gjatë javës dhe që kisha kryer marrëdhënie seksuale pas festës.

Pyeta motrën se çfarë mund të bëja. Ajo më tha të merrja një kontraceptiv urgjence në farmaci. Pas një diskutimi të shkurtër, bleva ellaOne®. Ndërsa isha atje bleva edhe prezervativë, për çdo rast.

Blerja e ellaOne® ishte shumë e thjeshtë.

bella

Lexo Historia e Rozës