ellaOne® është e lehtë për t’u përdorur

ellaOne® është e lehtë për t’u përdorur –është një tabletë e vetme.1

ellaOne® mund ta merrni me pak ujë, sa më shpejt, dhe jo më vonë se 120 orë (5 ditë) pasi keni kryer marrëdhënie seksuale të pambrojtura.1

Mund ta merrni para, në mes ose pas një vakti.1

 

Referencat

1.ellaOne® Patient Information Leaflet.